Linija tela

Published on 11/01,2008

Kad nezdrava ishrana i fizička neaktivnist dovedu naš spoljašnji izgled u pitanje, kad se zaokruglimo i pustimo stomake kakve ne želimo, onda se tek zapitamo:

Kako da povratimo našu, nekada lepu liniju?  

Bavljenje sportom, fizička aktivnost kao što je gimnastika, trčanje, brzo hodanje 30-40 minuta dnevno, bežanje iz gradskog smoga u prirodu i šetnja pored jezera i reka, uticaće povoljno na naš organizam i opredeliti nas da konzumiramo zdravu hranu koja će istančati naša čula i omogućiti unutrašnju harmoniju. 

Zdrava hrana i pravilna ishrana nas čini jakima, izgrađuje naš um, pojačava emocije i okrepljuje naše telo. 

Zapamtimo!  


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=39427

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me

One Response to Linija tela 1. Visit AnnaAparl

  Стоматология в Москвe dentaquest.ru
  https://dentaquest.ru/
  Нам доверяют многие.Комплексный подход. Гарантия качества. Быстрое лечение. Услуги: Правильный прикус, Отбеливание, Восстановление зубов.
  https://dentaquest.ru/ 2. Visit AellyAparl

  Стоматология в Москве
  https://americandental.ru/
  Нам доверяют многие.Комплексный подход. Гарантия качества. Быстрое лечение. Услуги: Правильный прикус, Отбеливание, Восстановление зубов.
  americandental.ru 3. Visit latinoplesovi

  Nekaže se đaba u zdravom telu zdrav duh!Posle 30 organizam se sporije regenerise i veoma je bitno hraniti se zdravo. 4. Visit raja

  nezdrava ishrana je veoma opasna, moze dovesti do ozbiljnih posledica... pogotovo ko ima slabiji metabolizm. gojaznos opterecuji i srce: ubrzan rad, pa i do aritmije... 5. Visit Jelena

  Posto se i sama bavim sportom i pokusavam da zivim zdravo,takodje imam blog na veoma blisku temu.nadam se da cemo zajednickim snagama da smanjimo broj bucmastih i elegantno prepunjenih osoba. 6. Visit domacica

  zdravlje na usta ulazi - odavno je ova izreka pomalo zaboravljena. a šetnja u prirodi sasvim sigurno ima lekovit uticaj i na mentalno i na fizičko zdravlje.
  Prijatno! 7. Visit mladiluk

  Pamtim, pamtim :). I meni je ova tema bliska i zanimljiva. 8. Visit Nikola Radivojevic-dzono

  Odlicna tema, ipak zdravlje je najbitnije.